Известие

Collapse
No announcement yet.

Въпрос отностно аудио системата на Alfa 147?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Разреших проблема най-накрая ще напиша 2 реда с информация която би могла да бъде полезна на други като мен с такава кола на която предстои смяна на тонколони. Значи колоните се сменят като се отвори цялата кора вътре оригиналните колони има нещо като поставка на който са поставени колоните тя трябва някак си да се приспособи така че на нея да се поставят новите и всичко е ок благодаря за отговорите на всички.

Comment

Така наречения "адаптер" е за самата тонколона, защото монтажните точки на вратата (там където се завиват видиите) са по-широко от колкото на стандартна тонколона 17см. А и за да издаде колоната напред, за да не опре магнита й в стъклото във вратата.
      Адаптер си намерих от къде да поръчам, в Разград в магазин "Протон" (има сайт в интернет но не знам дали правят доставки и т.н.). Което ме навежда на мисълта, че щом в малко градче като Разград има, би трябвало в по-големите градове също да има. Може би трябва да се търси професионален магазин, където се занимават с електроника или озвучаване.

---------- Post added at 20:14 ---------- Previous post was at 20:03 ----------

Намерих сайт в който можеш да си ги поръчаш...

http://www.avitel-bg.com/acv_271001-...a-speaker-rind

Comment

Първоначално публикувано от Peyo Покажи съобщение
        .....Намерих сайт в който можеш да си ги поръчаш...
        Може, ако след 6 години все още не си е решил проблема

159 1.8 MPI
        166 2.0 TS (ex)

Comment

Working...
        X